Jag är sämst på att hinna med allt ibland ;)

Ja jag råkade jue försova mig i morse så det blev ju inte så bra :/ men lyckades fixa en hel del på jobbet så nu är det inte mycket kvar 🙂 egentligen bara att försöka få ordning på Vklass och så 🙂

Såhär har det sett ut idag 🙂 jag har fixat broderi garner på nya ställningar i färgordning så att jag i morgon kan sätta upp dem jag har löst en mentorsperm och fixat en hel del på skolan så är så sjukt nöjd 🙂 lagat mat och vart ute med hundarna 🙂 ska försöka hinna att fixa lite virkning i morgon så blir det bra men nu blir det att sova ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s