Godmorgon :)

Blev sen idag med men hann fixa både disk och frukost idag 🙂 men är så sjukt trött måste få sova ikväll alltså ❤️ men idag följer Alma med hem och vi ska göra svenska och kanske baka lite bröd och vi ska fixa fiskgratäng 🙂 ska hänga upp de sista gardinerna med och få upp skåpet i köket 🙂 <<<
kolan så har jag fixat lite mappar och så med nya etiketter 🙂 så man lätt hittar det man ska hålla på med 🙂 <<<
na håller på med sina konstverk och jag funderar på hur man kan göra en liten

arbetsplats i ett av mina förråd 🙂 😉

<<<
emplar av konstverk ett som är klart och ett som behöver hjälp till nästa gång 🙂 ska fixa mig en hjälplåda 🙂 tror jag 🙂 det blir nog bra 🙂 hoppas jag 🙂 ska också få till detta med att lämna in färdiga alster men det är en senare fråga 🙂 jag har också börjat att klippa mina lakan som inte klarar en tvätt till 🙂 detta ska bli ett garn som jag sedan virkar till en korg är tanken 🙂 får väl se hur det går det är lite långsamt arbete 🙂 <<<
jag Grejjar också med salen för att organisera upp den 🙂 <<<
u blir det att fortsätta att klippa här och sedan ha lite lektion med min klass för sen måste jag sluta lite tidigare för jag ska till läkaren sen vid 11 🙂 så mina 7or får en uppgift att göra 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s