Ja då var denna dagen över också :)!

Till lunch idag så blev det Max för jag hann inget annat 🙂 provade appen som funkade super bra 🙂 sedan var det två lektioner så hann klippa ännu mer garn av mina gamla lakan 🙂 har bra ett påslakan kvar nu 🙂 är lite orolig för i morgon för jag vet inte om jag ska vara vikarie eller inte 😂 har glömt när min kollega skulle komma tillbaka och jag skulle sluta jobba dubbelt 😂 😂 men salen är typ fixad 🙂 ett av förråden måste Grejas men eftersom det står massa symaskiner där som ska bort så får det vänta lite 🙂 sen är det så att alla mönster ska organiseras 🙂 och det är tanken att jag ska grejja med i helgen 🙂

Idag efter skolan så jobbade jag med de pedagogiska planeringarna och lade in dem 🙂 hjälpte Alma med sin svenska 🙂 och fixade mar och bröd och klippte klorna på hundarna 🙂 i morgon bär det av till veterinären med yra för att de ska ta bort hennes små fettknölar 🙂 sen ska jag försöka att göra klart alla uppgifter på Vklass 🙂 och kanske börja att virka korgarna av det garnet jag klippt idag 🙂 men vi får väl se 🙂 nu är planen att sova iaf 🙂

Godnatt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s