På vårdcentralen…

Jag flippade över idag på eleverna för att dem inte kan släppa bråk och inte förhålla sig till det jag bestämmer… så blev så förbannad att jag fick höja rösten rejält för första gången 🙂

Men lyckades att klippa klart de före detta kuddfodralen och började sedan på ett lakan som också ska klippas 🙂 men nu ska jag sitta här och vänta på min tur till kassan för att sedan komma till läkaren… asså dem har bara en av 3 kassor öppna vilket är sjukt för mitt nummer är 10 nummer bort… men men så går det när man är sen 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s