Godkväll :)

Jag och yra slappar i sängen för jag mår inte riktigt bra och yra mår inte helt hundra heller :/ hon var ganska groggy när jag kom hem faktiskt och sovit större delen sen hon kom från veterinären 🙂 så det är bra 🙂 tycker dock så sjukt synd om henne ❤️

Vi åt lite rester idag 🙂 från igår så sjukt gott så åt vi också smörgåsar från brödet jag bakade igår 🙂 perfekt 🙂 men nu är tanken iaf att jag ska sätta mig och jobba lite ev fixa lite med saker som ska sys 🙂 mm har lite att göra och eftersom att jag då också sovit i ca 2 timmar så känner jag mig också lite piggare så ska göra något vettigt av denna energin är tanken 🙂 och jag har 5 val. Utöver det uppenbara att ligga kvar här 😍😂

  1. Fixa alla uppgifter till jobbet
  2. Virka pads och disktrasor
  3. Virka korgar av jutegarnet
  4. Virka korgar av lakanen jag klippt till garn
  5. Sy klädesplagg

Frågan är väl vad jag tänkt att göra för har ju som sagt en hel del som jag kan göra men frågan är vad jag egentligen vill göra 🙂 och kan göra 🙂 hmm det är en svår fråga Alva är och leker med älsklingen borta vid hans jobb där vi brukar släppa henne 🙂 men jag har kommit fram till att jag vill göra något som jag kan göra i sängen vilket gör att det egentligen bara tar bort alternativet att sy klädesplagg 🙂 och även jute garnet som fäller en hem del så det vill jag inte ha i sängen 🙂 så kanske att jag ska virka lite pads och disktrasor då 🙂 och kanske slänga på datorn och fixa alla uppgifter 🙂 hmm så oerhört svårt alltså! Kan börja med lite pads 🙂 måste hitta den beskrivningen bara som jag kommit på 🙂 för den är helt väck! Suck alltså!!!

Hoppas nu haft en bra dag 🙂 jag har haft lite kaos men mår mycket bättre nu och hoppas att det blir lättare och mindre oro här ju mer kvällen tar sig 🙂 men nu ska jag hämta garnet 🙂 så kul att få virka lite 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s