Halo :)

Jag var så arg och less i morse och hade inte ens lite lust att gå upp 😉 jag och Alva slappade sönder 😂

Men bäddade sängen och glömde säga att vi både fick upp skåp och de sista gardinerna igår så fick ta kort på dem med 🙂 disken lyckades jag också med 🙂

Kom till skolan och hämtade min post 🙂

Bland annat min snygga skylt 😍 super fin 😂 Ne men viktigt att ha 🙂 så det blir bra 🙂 i salen har jag nu städat mer och ställt iordning 🙂

Och då jag jobbar 200 % just nu så hinner jag inte ens med att äta på onsdagar så det får bli frukt 🙂 inte så bra med tanke på att jag mått piss i natt och i morses :/ hoppas verkligen att det ska gå över snart 🙂 fick ju ta mer

Prover igår hos doktorn och ska röntgas nu på

Onsdag då det var någon faktor som visade positivt :/ hoppas bara att dem kan komma fram till vad det är 🙂 Ne om jag ska fortsätta klippa här så att jag får ordning på allt detta och kan börja med att ha lektion här om 11 min 🙂 men behöver också kolla över deras arbeten här 🙂 dem kommer att få bakläxa denna klassen för dem har inte så stor koll på hur man ska göra 😉 att göra en skiss 2d och sedan förstå att man behöver mallar för att den ska bli 3D är ganska komplicerat.

Hoppas ni har det bra jag måste fortsätta här så att jag inte somnar eller oroar ihjäl mig då yra ska ta bort sina knölar här om några minuter :/ suck vill vara där!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s