Godmorgon :)

Ja inte för att jag klivit precis då jag egentligen måstw så har jag iaf kommit upp betydligt bättre i tid 🙂 jag har kokat ägg och fixat smoothie och frukost åt mig och älsklingen 🙂 hundarna har varit ute och fått mat 🙂 yra letar mat med sin tratt så ja allt är typ som vanligt 🙂

Smoothie idag är banan, spirulina, mango och papaya 🙂 super god 🙂 Hahaha grön men super god 🙂 men just nu så sitter jag och äter själv för älsklingen vill inte gå upp 😂 han är allt lite seg idag 🙂

Nu så börjar han röra på sig där inne 🙂 jag ska idag ha lektioner hoppas att jag inte är vikarie och så är det skoljoggen 🙂 så det blir mycket att göra kanske att jag också får åka hem lite tidigare för att ta hand om yra 🙂

Så ska jag försöka att sy och grejja idag 🙂 Hahaha jag är så slapp alltså 😂❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s