Sådär :)

Hemma igen 🙂

Ja då är det lugnt igen 🙂 yra hade kliat sönder ett av såren… antagligen hade hon reagerat på något då hon var rödprickig runt såret, och därför kliat sönder sig 🙂 men efter plåster och kortisonspruta fick hon åka hem ❤️❤️tack Reginas för snabb hjälp ❤️❤️ så nu ska hon få strumpor på tassarna så hon inte kliar igen och jag får hålla koll här under dagen 🙂

Fick sy strumpor åt henne så hon inte ska klia mer 🙂 så älsklingen blev av med ett par strumpor till detta 😉 Och nu chillar vi i sängen 🙂 Så mysigt 🙂 älskar sådana här dagar ❤️ ska snart börja göra sånt jag behöver göra men nu så njuter jag bara och håller koll på myran ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s