På skolan :)

Innan skolan så blev det promenad med hundarna och sen dess har jag haft lektioner och lektioner men nu är jag på den sista lektionen och jag orkar inte mer för idag 😉 jag har gjort allt i min hjälplåda så allt som elever behövde hjälp med tills nästa vecka är gjort 🙂

Eleverna här sköter sig super bra och jag har packat ihop alla mönster så dem ska med hem så jag kan fixa iordning dem i kategoriseringar och fixa en droppbox till jobbet där alla mönster ska in i mappar och PowerPoints 🙂 det blir super bra 🙂 där efter så ska dem in i pärmar så pärmar och hur många mönster som helst är på G hem nu 🙂 Hahaha suck! Kommer ta sån tid! Men tänk vad enkelt 🙂 så blir det att sätta Qr koder på allt sedan 🙂

Men ska försöka få ut detta i bilen nu 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s