Sådär då är dagen avklarad :)

Jag åkte och köpte ett skåp idag på Jysk eller en bokhylla 🙂 men var smart och köpte ett visnings-exemplar av en bokhylla jag ville ha fast det äldre artikelnumnret 🙂 bättre att den kom till användning tänkte jag och den var ihop monterad och jag slapp åka med skräp 🙂 super skönt 🙂

Har vart ute med hundarna en långpromenad och sedan kollar på film mm och fått ordning på lite jobb virkat lite Grejjat med sagan som skulle bli gjord mm 🙂 så vi har slappat oss produktiva kan vi säga 🙂 älsklingen har vart iväg och lämnat sin mamma och syster på planet till semester och vart iväg och kollat hockey kväll 🙂 fixade en nattlampa till gästrummet med 🙂

Men som sagt vi gick en bra stund förut så både hundar och vi är sjukt trötta 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s