Godmorgon :)

Idag har vi fullt upp 🙂 det ska pokemonas 🙂 jag måste fixa fler mönster klart och fixa med jobbet 🙂 jag ska också hinna att möblera om i bokhyllorna för att få boet kurslitteraturen från sovrummet och in i gästrummet är tanken 🙂 sen måste jag fixa lite virkningar och så 🙂 men jag vet inte hur jag ska göra om jag har alla mönster hemma och sitter påKvällarna och gör dem klart så att jag kan fokusera på att göra Vklass under skoldagarna och ta med de pärmar som är klara allt efter som 🙂 jag tror det blir lättats så att jag slipper dra med mig allt fram och tillbaka varje dag! För det känns ganska drygt 🙂 så kan jag göra så att man tar och fixar snygga lappar till dem varje dag och sitter på skolan med USB minnet och fixar iordning alla filer som är scannade 🙂 detta kommer bli så bra 🙂 verkligen så kul 🙂 även om det ärSuper jobbigt så har jag försökt med detta under flera år 🙂 på alla skolor jag jobbat på men aldrig riktigt kommit till skott 🙂 men nu är jag redo för detta så kul 🙂 Ska försöka göra klart detta under veckan somKommer och veckan efteråt 🙂 så att jag sedan kan fixa all information till alla skåp med QR koder om material mm 🙂 kommer datorisera hela salen 🙂 har även en tanke på att köpa surfplattor till salen från typ Wish 😂 så att det finns ca 1-2 per bord 🙂 så att dem kan kolla på QR koder hitta mönster och ha en Pinterest där att kolla på 🙂 jag tror faktiskt att jag får göra det 🙂 det hade varit så skönt 🙂 får kolla på det tror jag 🙂 det känns fantastiskt :)! Jag är så glad över att jag äntligen får fart på lite saker 🙂 Det som också är tanken idag är ju att jag ska få ordning på min hemsida och allt inför mitt företag 🙂 och kolla det sista som behövs för att det ska vara okey 🙂 för jag ser hellre att jag har alla papper och det som behövs än att inte ha det 🙂 ja vill satsa på detta och jag vill att det ska kunna att utvecklas till det jag vill 🙂 kommer att bli så roligt 🙂 har sjukt mycket idéer på vad man kan göra och om några veckor då jag är klar med salen så kommer jag äntligen att kunna jobba med det 🙂 och kunna starta upp och skriva de böcker jag vill göra 🙂 och allt 🙂 tack vare min älskling så har jag fått alla möjligheter att förverkliga mina drömmar 🙂 det är bara att jag har så många och måste organisera dem på rätt sätt 🙂 men det löser sig 🙂 jag är fantastiskt glad över allt som sker och så nöjd över att jag äntligen kan gå tid till att göra det jag drömmer om även om jag vet att det kommer att bli jobbigt och svårt och tufft så vet jag att allt kommer att bli bättre sen 🙂 det vet jag 🙂 så sjukt bra 🙂 Men nu ska jag upp ta ut hundarna och ta upp Alma 🙂 sen ska det fixas med disken och någon frukost kanske 🙂 scones idag igen hade ju vart gott eller om vi gör något annat 🙂 det finns ju faktiskt pizza bullar att värma i ugnen 🙂 det är ju också bra frukost 🙂 Yra och Alva sover för tillfället och yra är trött på sin tratt nu 😂 stackar ser helt lidande ut 😂 Ne men om man skulle börja sin 17 september 🙂 måste ringa Linus och idag så ska vi rösta på kyrkovalet med 🙂 så jag har fullt upp som vanligt 🙂 måste nog skriva en lista tror jag 🙂 Hoppas ni får en bra dag ska försöka ta kort och uppdatera så mycket jag kan men det är verkligen pressat schema här idag:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s