Godkväll :)

Dagen i skolan började väl sjukt bra med orientering 🙂 fick Gå med mina grabbar idag och hålla kolla på dem 🙂 super mysigt 🙂 dem har ingen direkt skam i kroppen eller något 😂 men men hur ska man göra 🙂 måste kolla bildstorleken på mina bilder med eftersom mina elever kollade på den idag och det såg inte så bra ut… måste fundera på vad som kan blivit fel där 🙂

Fixk organiserat alla mönster idag och har med många hem för att kunna scanna dem så det ska jag sitta med i morgon 🙂

Kvällsmat blev sushi så sjukt gott och nu chillar jag i sängen ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s