Godmorgon :)

Ja tyvärr så har det blivit lite off med bloggandet ett par dagar 🙂 jag har jobbat med alla mönster på jobbet och försökt scanna in dem till droppboxen som vi ska använda 🙂 men det gick sådär… för jag lyckades att bara få med 1 av två sidor så jag får nu ställa mig och göra om allt men som tur är har jag lite tid här idag att försöka få iordning på detta 🙂

Men hundarna dem leker som vanligt 🙂 och jag lyckades till och med att ta mig upp idag och gå ut med dem en promenad på 40 min för att jag skulle ta Pokémon men iaf 🙂

Just nu så håller jag på att äta frukost 🙂 havregrynsgröt vilket är helt okey 🙂 men från denna vecka och framåt så kommer vi att leva helt mjölkfri kost då jag fått beskedet att jag är mjölkprotein intolerant och laktos. Och med mina allergier mot nötter, jordnötter och mandlar och en även soyabönor så kommer vi nu att få leva på havremjölk men jag hittade faktiskt ett recept på det på någon hemsida så tänkte faktiskt kolla om man kan göra det själv för det känns lite smidigare än att köpa och billigare för matkostnaden som redan är hög kommer att gå upp ännu mer då jag har så mycket allergier.

Men men vi får väl se hur det går, jag är iaf i utredningsfasen 🙂 ska ringa igen nästa vecka för en telefon tid! Så det blir bra 🙂

Men min röntgen som var i onsdags visade inte på något varför jag har ont så blechers sjukdom är nu uteslutet… så vi får se vad han har för plan här nästa vecka :/

Ne men nu blir det väl att äta upp här

Och sedan slappa innan hundarna ska ut igen 🙂 och man ska till jobbet 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s