Godkväll idag är det lördag ;)

Ja jag skulle egentligen vart med på

Solänget idag och hjälpt till på ponnytravet men jag sten däckade till kl 14.20 då Alma och Britt-Marie kom och knackade på dörren :/ asså jag var så trött :/ så sjukt hemskt :/ men det gick bra Em tillbringade vi i soffan med film så gjorde jag lite fika i form av kladdkakemuffins helt mjölkfria och super goda 🙂 sen så skjutsade vi älsklingen till hans mammas lägenhet för han skulle åka och hämta henne och hans syster i Umeå eftersom dem vart i Grekland 🙂 så jag och Alma åkte till veckefjärden (hennes mammas resturang) hämtade lite grejjer för att prova att göra surdegs bröd sedan så åkte vi och handlade en hel kundvagn med mat som jag nu får äta 🙂 Alma hittade en godisautomat😂😂😂

Men vi fick åka på två olika affärer för att hitta alla mjölkfria allternativ och havremjölken som smakar choklad 🙂 tanken är väl nu att vi ska göra egen havremjölk med 🙂 så jag köpte mig en saft sil 🙂 men vi har köpt havregurt, havre mjöl, någon havre grädde och havre vaniljsås för att vi ska äta det ist för kvarg för det är nästan inget fett i detta så vi gjorde så ist 🙂 så imorgon så ska vi prova lite smoothie mm 🙂 kommer blir så bra 🙂 det är perfekt 🙂

Detta handlade gjordes självklart ihop med massa Pokémon letande 😂 så kul 🙂 och sedan drog vi hem och käkade chips 🙂 sen ringde Fredrik och sa att han ville bli hämtad så då åkte vi och hämtade honom för att sedan åka hem och sova jag var så trött :/ ja 🙂 det blir en ny dag i morgon 🙂 då måste jag sätta mig med allt som ska göras 🙂 dvs alla mönster beskrivningar ska scannas 🙂 woohoo 😂❤️ Ne men det måste göras så ska vi grejja med dokumentationer nu denna vecka 🙂 så att alla kommer in 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s