Godmorgon :)

Jag och Alva är i soffan för tillfället jag borde dra på tvn och sedan ta och smyga in till Alma i gästrummet och hämta alla mönster så jag kan börja scanna men än så länge orkar jag inte 😂

Jag har nu på morgonen satt en surdeg 🙂 super nöjd är jag 🙂

Men jag gjorde en variation och tog lite honung i ist vilket fungerar lika bra 🙂 nu är det bra att det är så sjukt varmt i den här lägenheten 😂 kommer jäsa perfekt 🙂 men det som jag också kommer att göra är att jag inte kommer ta bort deg för jag tänker att jag också gör deg till veckefjärden och jag bakar ju typ flera gånger i veckan så det kommer ändå gå åt 🙂 om man bara vill prova gör man som det står 🙂 jag tänker att jag ska försöka äta mer naturligt 🙂 jag har nu recept på både grädde och mjölk i havreform och så gör jag surdeg så köper jag inte jäst mm jag vill försöka få rena produkter och dra ner matkontot så att jag kan köpa mer ekologiska produkter 🙂 känns som en bra målsättning 🙂 jag håller ju ändå på väldigt mycket i köket så ska försöka att få bort alla de onödiga förpackningar man köper hem. Och så ska jag sy väskor att handla med 🙂 jag vill inte köpa mer påsar och sånt det får försöka bli bättre nu 🙂 vissa grejjer kommer man kanske inte ifrån men det kanske ändå blir mindre 🙂 måste försöka få till självscanning på både Willys, Coop och Ica för det innebär att man även kan strunta i plastpåsarna till frukten 🙂

Jag har en plan för detta 🙂 så jag hoppas att jag får till detta 🙂 känner mig så exalterad över detta 🙂 det kommer bli så bra 🙂 måste dock köpa bra flaskor att ha min egen producerade mjölk i 🙂 men det löser sig 🙂 det finns ju över allt 🙂

Jag har änna glömt bort det att jag ville vara mer självförsörjande och bor man som vi gör så får man tänka smart 🙂 frukt måste vi köpa så det får man välja bra 🙂 pasta behöver man ju inte köpa eftersom jag har pasta maskinen så vi kommer äta upp det som finns här sedan kommer jag också att successivt ta bort även det 🙂 jag känner min inspirerad igen till allt detta 🙂 det kommer ta mer tid ja visst men vi tar bort alla konstiga saker som jag antagligen reagerar på får kontroll över vad det är jag får i mig så kanske jag börjar att må bättre i kroppen 🙂 det känns verkligen så bra 🙂

Så detta är målen för oktober månad att bli mer city självförsörjande göra sitt egentligen bröd, sin egen havre mjölk mm 🙂 det kommer bli fantastiskt 🙂 göra sin egen pasta 🙂 fixa sin egen surdeg, få bort alla påsar och återvinna ännu mer av det som kommer in 🙂 det kommer att bli en utmaning men samtidigt kommer detta ge mycket energi och det kommer i sin tur göra att jag blir piggare och i takt med att jag tar bort mjölkprodukter så kommer det bli bättre 🙂 så jag är nöjd 🙂 det enda jag behöver egentligen leta efter är något gott alternativ till ost 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s