God kväll

Idag har jag suttit och Grejjat med kahoot på jobbet och en del annat jobb som har med salen att göra och har knappt hunnit något annat sen var det utvecklingssamtal och efter det så var det hem och göra köttfärspaj och sedan äta 🙂 efter maten låg vi alla i soffan och kollade på pixels 🙂 sjukt bra film tyckte ju jag 🙂 haft lite svårt att motivera mig idag haft en del del i huvudet hela dagen :/ ska till hörsel läkaren i morgon kanske det som oroar mig men jag vet inte :/ hoppas att det blir bra snart med min kropp :/ men nu ska jag sova godnatt ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s