Godkväll :)

Vilken dag med både orientering och jobb och kolla över en hel del genomkylande av uppgifter och annat salsarbete 🙂 och sedan köptes det lite spel idag så att vi kunde ha en spelkväll 🙂

Hundarna var dock trötta 🙂

Yras sår ser bättre ut men är inte helt läkt men så mycket bättre och hon är på mys humör 🙂 Lyckan😍😍😍 jag förstår att milkshake inte är en lycka för alla andra men när man fått diagnosen mjölkprotein och laktosintolerant, så börjar man genast att se hur mycket man mister. Att bara gå och försöka ta en snabb hamburgare blir ett problem med ost och hamburgerrestauranger som ger ut fel mat fast man har beställt rätt. Men men nu har jag hittat havre produkterna 🙂 detta är en milkshake på oatlys chokladmjölk som dricks här varje morgon nu 😂❤️✌️✌️och deras chokladglass som jag glass älskaren måste säga var såååå god 🙂 alltså på riktigt men hade behövt stå ute lite innan man äter den för den var ganska hård 🙂 och denna milkshake är då toppad med vaniljsås då det inte finns bättre allternativ till grädde just nu förutom matlagnings grädde i havre sortimentet men i morgon så ska vi prova soya produkter 🙂 vill mat äta lite mer miljövänligt så rekommenderar jag dessa produkter:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s