Godmorgon :)

Ja vilken dag det var igår 🙂 fick en hel del gjort faktiskt och det var så skönt 🙂 både på jobbet och i skolan 🙂 måste dock sätta mig och sammanfatta både so och No till några elever som har det lite svårt :/

Har också en elev som jag behöver prata med idag om hur han skriver och hur han funderar kring stavning mm för det är mycket ord som försvinner på vägen här när han skriver sin saga och det glöms en del.

Så tänkte att jag får hjälpa honom att försöka hitta rätt 🙂 sen ska jag idag dra på mig idrotts kläder och dels gå med hundarna här strax men också vara med på orienteringen idag 🙂 ska gå med två små pojkar som inte har så mycket koll 🙂 så idag ska vi lära oss kartan 🙂

Sen fick jag igår panik på soffan och började titta på en ny soffa men hittade ingen men så var det Ett erbjudande igår på Jysk om madrasser och jag tänkte att man kan ju köpa skumgummi madrasser och skära till och lägga utanför de kuddar som är i kuddarna redan 🙂 och detta löste en hel del sv problemet måste jag ju säga för nu kan man sitta utan att dynorna kanar och man sitter bra och kuddarna är lite fastare och håller sin form sjukt bra 🙂 jag är så nöjd 🙂 Hahaha Gick runt igår och tyckte att jag var allmänt super cool för att jag lyckats att fixa soffan 🙂 nu har jag inte panik längre för att köpa en ny soffan den här kommer hålla ett tag till 🙂 lite barnsängs madrasser löser allt 🙂 Hahaha 🙂 underbart 🙂

Men nu är det dags att försöka ta tag i livet lite 🙂 och fundera kring vad man ska göra mer idag och slänga på sig kläder och ta med Alva och yra och Alma ut på en lite snabb Pokémon runda 🙂

Hoppas ni kommer få en super bra morgon jag ska försöka att bli lite mer aktiv igen men haft en del att tänka på och känt mig nere igen :/

Men det tar vi sen nu Pokémon 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s