Så trött :-

Sitter i personalrummet och väntar på att sista lektionen ska börja 🙂 sedan blir det att hjälpa till på läxhjälpen och fixa ett utvecklingssamtal 🙂 så det känns super skönt 🙂 att saker och ting blir gjort 🙂 ikväll så ska vi till Monica och Micke och kolla hockey och äta tror jag iaf 🙂 så det kommer bli kul hoppas att jag hinner hem och få på mig en tröja innan dess för jag tog bara på mig jackan till jobbet så det är allt lite kallt :/

Sedan i morgon är jag med på både svensk/engelskan och SO-provet men också på svenskan sedan är det apt och där efter är det medarbetarsamtal sedan är det nog genomgång av åk 8a tror jag 🙂 jag försöker att se framåt snart är det helg igen och då har älsklingen planerat något som jag ännu inte får veta vilket känns sjukt hemskt :/ jvl tråk 😂 hatar att inte veta saker 🙂

Bilderna på gosedjuren är ifrån åk 8a som gör baby paket som ska skänkas 🙂 så roligt 🙂 ikväll medans hockeyn är på så ska jag fixa klart både uppgifter och rätta massa uppgifter på Vklass 🙂 men nu är det bara några min kvar så ska chilla lite och sedan ta tag i resten av dagen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s