Jag fattar inte vad det är…

Jag är så sjukt trött haft problem hela dagen med att få saker gjort… det går inte :/

Hitta en bra Pokémon efter skolan idag 🙂 så det var iaf bra och hittade massa bra kött på Ica så nu finns det kött 🙂 så investerade jag faktiskt i 2 stycken eltandborstar till oss 🙂 älsklingen har lite problem med tandköttet så jag har uppdaterat både tandborste och tandkräm och tandpetare som han ska ha nu 🙂 så hoppas vi att det blir bättre 🙂

Sen hemma så blev det en mysig dejt middag hemma med curry sås som jag gjorde själv med en blandning av min egen havremjölk och soya matlagnings grädde 🙂 sen skulle jag och älsklingen och vovvarna in och mysa och kolla film i sängen men jag sten däckade och vaknade upp 2 timmar senare… inte ens förvånad längre… men vi bestämde oss för att fixa det sista på tvätten som älsklingen så snällt har gjort när jag sov och så tog vi ut hundarna sedan på en lite promenad ihop med Pokémon 🙂

🙂

Alva ligger som vanligt mitt i sängen och yra nöjer sig med att ligga under den 😂 knäppis djuren 🙂 <<
n har också lek sönder sin sovplats så får väl gå upp och fixa den innan jag somnar 😂 Hahaha men nu så kom älsklingen och fixade det 🙂 och klagar på att jag ligger över hela sängen 🙂 tydligen är det inte okey att jag ligger så 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s