Godkväll :)

Här är bilder från dagen 🙂 maten på skolan var sjukt bra idag 🙂 så gott 🙂 och efterrätt idag mums ❤️ mjölkfri chokladpudding! 😍❤️ men jag var fortfarande sjukt trött när jag var Påväg hem så tänkte kolla på lite loppisar innan jag åkte hem men båda två var katastrof så Ne det får vara för idag. Hemma mös jag med hundarna så lagade vi hamburgare och pommes och lökringar 🙂 super gott :)Jag började också att virka en filt för jag orkade inte riktigt jobba med det som jag tänkt mig… men jag vet inte riktigt vad som är med mig jag får typ inget gjort jag har viljan men den kommer liksom inte ut! Jaja nya tag i morgon nu blir det att fortsätta kolla på dokumentären här om vårt plastiga hav! Jag blir allt med nedstämd av allt som slängs och jag brukar försöka plocka upp lite skräp nät hundarna bajsat och plocka på gården här bakom huset men folk förstår inte vad dem gör med jorden och skogen och hela näringssystemet med både olja och plast som inte försvinner de delar sig till allt mindre bitar och allt fler fiskar och djur både andas in och äter dessa plastpartiklar som sedan bara är i magen hos dem :/ det är så hemskt. Så nu tänker jag iaf börja jobba mer för miljön och tänka på vad vi i vår familj äter ❤️ måste fixa att sy påsar som vi kan åka och handla med 🙂 ingen mer plast här! Det finna avfallspåsar att köpa som är gjorda för att slänga skräp i och vi måste bli mer vegetariska köpa mer ekologiskt och jobba för att återvinna mer 🙂 Målet för hösten 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s