Godmorgon :)

Vaknade i morse ca 04.20 och kände mig hyfsat pigg men höll ändå på att stanna kvar i sängen. Men det fick bli att ta med sig hundarna upp och ut efter en stunds koll på Facebook och så 🙂

Sen var jag billen och bullen ute i typ en halvtimme 🙂 jag kom hem gav de små lite mat 🙂 och sedan var det dags att ta ta upp tvätten som inte blivit torr sedan igår 🙂 där efter fixade jag disken och kokade mannagrynsgröt med havremjölk 🙂

Frukosten intogs idag framför tv:n med nyheterna 🙂 så mysigt med massa ljus och massa mys 🙂 även om nyheterna är väldigt hemska denna morgon med allt som hänt men det är ett väldigt mysigt sätt att starta sin morgon 🙂

Idag blir det att ta ut hundarna igen sedan ska jag med på 7a:s lektion i idrott och sedan blir det slöjd och administrativt jobb och sedan ännu en lektion 🙂 innan jag får åka hem och börja min helg 🙂 äntligen 🙂 som jag längtat 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s