Godmorgon :)

Idag är det lördag och jag ligger och slappar i sängen med älsklingen och Alva 🙂 hundarna har varit ute och dem har fått frukost och jag funderar på vad jag vill hitta på idag 🙂 kommer inte direkt på något men vi får väl se vad vi kan göra 🙂

Alva har i vanlig ordning tagit min plats och jag ligger skavfötters med både henne och älsklingen använder faktiskt älsklingens fötter som en kudde för tillfället 🙂 men funderar på att ta mig upp och försöka att fixa tvätten och städa lite i både kök och gästrum så att jag kan sätta upp mitt kontor där inne så att jag Jan sitta där och jobba med både mina böcker och jobbet men också med bloggarna som jag har igång 🙂 pedagog bloggen är lite efter för tillfället och ja företags sidan är inte ens lite jobbad med och så har jag ju lovat att ha undervisning i hur man använder sig av digitala hjälpmedel i skolan och hur man jobbar för att få en digitaliserad sal 🙂

Min dröm är ju att ha En papperslös sal i största möjliga mån men det är svårt faktiskt för det är lite krångligt att göra 🙂 speciellt i slöjden då jag måste ha mallar och så men om jag kan dra ner detta till en användning som bara är till för mallar och mönster så är det ju lugnt 🙂 då är det ju ingen större fara 🙂 men beskrivningar och dokumentation och skisser skulle jag vilja ha på datorn 🙂

Så detta ska jag nu jobba för 🙂 lika så ska jag jobba för att bli mer miljövänlig både hemma och på jobbet 🙂 och jobba för att få igång mitt företag 🙂

Jag är så förväntansfull för allt jag vill göra 🙂 och så har jag sökt in till en kandidat examen i pedagogik till våren 🙂 as bra 🙂

Men nu ska jag sätta igång med att städa och vila tvätt som är det första steget idag 🙂 och fixa lite frukost för jag är hungrig 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s