Ja ibland blir det inte som man tänkt sig :)

Här sitter jag på Modo matchen med älsklingen och svärmor 🙂 helt underbart men inte riktigt så jag tänkt att helgen skulle bli kanske 🙂 men klart man kan vara med och vara supporter live någon gång med 🙂 älsklingen köpte sig en ny halsduk idag 🙂

Och jag fick allt fixa mig lite eftersom att jag kände mig allt annat än snygg 😉 så idag är det riktigt upp piffad så nu känner man sig respektabel 😉

Till lunch idag så åt vi färsk pasta med tomat basilika och vitlökssås med strimlad skinka så gott 🙂 men vi var även på en del loppisar och så idag men det var inget att ha men imorgon så blir det en sväng på stan men också bio 🙂 så måste jag få en del jobb gjort med 🙂 men det är ju sånt som man kanske får skjuta på om det är en lika tung dag i morgon som det varit idag :/ jag känner mig så sjukt trött och är så less på att jag är allergisk och känner att jag behöver choklad mer än något annat ljust nu men ja det går inte för alla innehåller typ nötter och skit! Suck!!!!!

Ne men om man skulle ta och kolla på matchen en stund och dricka sin fanta och äta sina bilar 😂 vilket liv jag har 😂😂 Ne älsklingen sitter bredvid mig och är alltid vid min sida så jag har ett sjukt bra liv ❤️ bättre än de flesta har säkert ❤️ du älsklingen är tillsammans med hundarna mitt ljus, min luft och min trygghet genom hela livet ❤️❤️

❤️JAG ÄLSKARDIG❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s