Godmorgon :)

Ja då är det måndag igen 🙂 dags för en ny vecka med jobb och jobb 🙂 asså igår så såg vi på bio Girls tripp och ja den var så sjukt bra men vi var ju hemma typ 23.30 och jag somnade inte förrän sent så har lite svårt för att komma upp men ska alldeles strax ta mig upp och ta ut vovvarna på en lång promenad behöver gå super mycket för min Pokémon ägg ska kläckas 🙂

Ikväll blir det att städa och sedan slappa 🙂 jag måste fokusera på att vila :/ inte alls så roligt men ja det måste ske 🙂 jag måste bara lösa det 🙂 är så trött hela tiden och har så ont i kroppen så måste fokusera på att bli bra 🙂 ska ta och kolla lite Pokémon nu innan vi ger oss av 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s