Ja då är det tisdag :)

Jag håller på att prova vad det är som

Är fel på

Mina bilder varför man ser typ 10% av dem

På nätet… suck något är sjukt fel… satt i morse

Och kolla på alla inställningar men inser att det är omöjligt :/ så nu ska jag prova att ladda upp med formatet kvadrat och se om det hjälper annars får jag göra dem med layout ist så dem blir mindre 🙂 men nu provar vi kvadrat 🙂

Jag och Alva slappade i morse och sedan blev det en lång promenad 🙂 innan jag åkte till jobbet 🙂 jag har fixat alla mönster nu 🙂 känns super skönt 🙂 så nu ligger alla på Dropbox 🙂 har de flesta dokumenten även i datorn eller på paddan så snart är även dem inne i rätt mappar på Dropbox och jag kan börja jobba med QR koderna 🙂 så kul 🙂

Det som också är dagens arbete är att jag nu är sjukt trött på alla ställen där det finns grejer till symaskiner och saker till allt möjligt så nu river jag ut alla nålar först och främst för att

Få ordning på det 🙂 sedan blir det att botanisera sig bland knappar men nu är det nålar först och främst som är i fokus 🙂 har några minuter innan det är dags för lunch så 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s