Godkväll :)

Ja en tung dag följdes av en djävulsk huvudvärk och en trötthet utan dess like:/ så jag fick åka hem och lägga mig efter jobbet direkt :/ inte bra men välbehövligt 🙂 orkade egentligen inte till svärmor idag, för att kolla hockeyn, men tog mig upp, drog på mig en onepice och slängde på mig ett leende, kammade håret och kvällen blev sjukt härlig ändå 🙂 jag virkade klart den första färgen på min filt och ska virka en grå del i morgon tänkte jag 🙂 så blir det ännu en blå del sedan med en grå ram runt och en virkat turkost band 🙂 kommer bli awsome 🙂 🙂 perfekt 🙂 för i morgon är jag och hjälper till så mycket på lektioner och försöka sitta med jobbet där är typ omöjligt så jag tänker att i morgon så är jag där med eleverna och ser till att jag får lite virkning gjord och jobbar smart med det jag kan och hinner med 🙂 perfekt 🙂

Men det är morgondagen det 🙂 nu blir det att sova 🙂 och juste jag hittade en choklad idag efter tipps på jobbet så åkte jag till Ica nära och hittade en vegansk choklad gjord på ris och kakao utan nötter utan mjölk och soya 🙂 perfekt!!!! Inte ont i magen eller något och den smakade fantastiskt ❤️ och den var ekologisk 😍😍😍 bättre än så går det ju inte att vara 🙂 och jag fick hem böcker jag hade beställt för några veckor sedan idag 😍😍

En bok om agility för jag ska få ordning på den lilla råttan som just nu ligger och sover mellan mig och älsklingen 🙂 en bok om inkallning för att få tipps hur vi ska göra när Alva sätter fart och totalt ignorerar oss och godiset 🙂 så i morgon så blir det att plugga lite på det 🙂 sedan köpte jag faktiskt jockes bok bara för att dem referat till den mycket i sina videos och så 🙂 och jag köpte den signerad och den ska jag också försöka läsa snart 🙂 funderar på att ta en prenumeration på typ storyteller så att jag kan få böcker att lyssna på i bilen typ när vi åker till Tidaholm mm för att poddar och musik är mycket brus i så det kan vara en sak som gör det bättre för mina öron och trevligare att åka till 🙂 så tänkte att jag får göra något sådant 😉

Men nu ska jag försöka sova 🙂 använde mig av layout idag för bilderna så hoppas att dem går att se nu för kvadraten som jag lade till blev också wierd :/ sjukt konstigt men jag försöker göra så mycket som jag kan för att detta ska fungera 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s