Godmorgon :)

Ja nu tänker ju jag ta ut hundarna här snart om jag kommer upp från sängen 🙂 Hahaha min kropp är allt annat än pigg och glad kan jag ju säga… men idag är det onsdag 🙂 woop woop 🙂 halva veckan har gått och det känns fantastiskt 🙂

Men det är lite kvar att göra idag i salen med lite nålar och så 🙂 ska också fixa upp alla uppgifter på droppbox idag i mappar 🙂 jag ska gå mot mer papperslös sal! Äntligen!! :)! Perfekt :)! Funderar på om jag skulle köpa billiga plattor bara för att ha en på varje bänk.

Men jag vet inte ska kolla lite snabbt på det innan jag går ut med Bill och Bull 🙂 jag är verkligen full av energi och det känns så sjukt skönt 🙂 jag är så lycklig 🙂 och det är perfekt 🙂 jag får allt mer gjort i salen och funderar på att stanna kvar lite i Em bara för att få det sista gjort 🙂 jag har en plan :)! Underbar plan :)! Så att jag kan få ordning på det sista i trassel förrådet 🙂

Det kommer att bli fantastiskt 🙂 och ikväll så ska jag ställa upp datorn i gästrummet och fixa klart en hel del på den så att jag är ikapp efter idag 🙂 vilket också känns fantastiskt :)!

Jag har en plan och för engångs skull så känns den realistiskt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s