Godmorgon :)

Segstart här idag och jag förstår inte vad som händer med mina bilder… men men jag ska föröka lösa detta under dagen 🙂

Idag blir det massor av jobb först sedan blir det slappa med min klass och virka klart filten 🙂 har en del att göra men det kommer bli fantastiskt idag 🙂 så tänker jag att jag ska jobba klart ikväll med det övriga som behövs 🙂 så att det blir bra 🙂 måste fixa någon vikarie i slöjd med tills nästa torsdag eller kolla om deras ordinarie lärare skulle kunna ha dem 🙂

Alva säger iaf godmorgon till er också 🙂 vi ska åka och fixa en regnoverral till henne idag och ta med hundarna för att de ska välja en leksak var 🙂 Hahaha 🙂 kommer att bli mysigt 🙂 måste försöka ta ut de små söta här nu innan jag lyckas att somna igen 🙂

Men ikväll ska jag också försöka att sova 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s