Söndag :)

Jag vaknade i tid idag och kände mig hyfsat utvilad 🙂 vilket var skönt 🙂 så jag och hundarna tog nästan en 2 timmars promenad med Pokémon i det fina vädret 🙂 så sjukt underbart 🙂

Det började ganska mörkt med stjärnorna och månen som sällskap och där efter så blev det allt ljusare och vi fick se soluppgången 🙂 naturen är fantastisk 🙂 och hundarna var super nöjda 🙂 jag ska försöka få ordning på allt nu med träning och att försöka komma upp på morgonen 🙂 väl hemma fick hundarna frukost jag tänkte börja jobba men blev fast med telefonen i sängen en stund 🙂 för det var ju inte så varmt ute 🙂

Mina små grisar är sjukt nöjda efter den promenaden och frukosten och sover nu i kapp med älsklingen som ska få ta sovmorgon 🙂

Tanken är väl egentligen nu att jag ska försöka fixa:

Tvättid

Disk

Jobb – kolla alla dokument som ska fixas in i rätt mappar

Jobb- ladda upp elevers dokumentationer som dem skickat till mig 🙂

Jobb- börja på en powerpoint med att digitalisera slöjden och undervisningen.

Jag ska sy lite

Virka

Åka och handla – reflexvästar till oss 4a, kupévärmare och sladd, bälte till älsklingen och lite mat och främst choklad så är tanken att vi ska äta lunch/middag någonstans på stan men vi vet inte 🙂 vet inte ens när han tänker ta sig upp här 😂

Men nu ska jag vila några minuter till innan jag ska ta mig upp för att kunna göra min att göra lista idag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s