Lunch :)

Förmiddagen har gått bra 🙂 jag har haft åk 6 🙂 som gick super bra halvt kaos men det är ju bara att köra på 🙂

Sedan var det åk 9 🙂 där jag Fixade klart lite kläder som legat och skräpat hemma för att de någongång ska bli sydda 😂 men nu är iaf 3 tröjor sydda så kanske jag hinner mer här på åk 8a lektion men efter denna lektionen så gick jag med åk 9 och åt lunch 🙂

Raggmunk, fläsk med grönskande och lingonsylt 🙂 men jag då mjölkprotein allergikern fick potatisbullar och eftersom jag inte äter lingon så blev det ingen sylt för mig 🙂 men det var verkligen så gott 🙂

Sedan fick jag vara rastvärd en stund inte för att jag har det på schemat med det kändes stimmigt inne på jobbet så tog mitt ansvar där och försökte lösa lite konflikter och skälla ut lite elever som sprang på tak mm. Tydligen så räknas alla skåp, byggnader, grindar och egentligen hela området kring skolan och i skolan som en lekplats, och oj vilken kränkning det är när man inte får använda den på det sätt man själv vill. Jag försökte så snällt och allt förklara att det finns ett sätt att bete sig men att det där inte är rätt sätt att hantera vår skola, byggnader mm. Men jag skulle tydligen inte lägga mig i 😂

Hahaha de små 5:orna visste inte vad dem gett sig in i…. Hahaha 10 min senare och en ursäkt till flickorna som dem förstört lek för så lugnade dem sig med kaxigheten. Och insåg att jag inte backar 😂

Men nu ska jag ta min dator och krypa upp i soffan i personalrummet och försöka göra lite administrativa grejjer 🙂

Underbart 🙂

I Em ska jag och Alma försöka köra iväg lite möbler och grejer till loppis för nu är jag så trött på allt som bara står hemma och jag försökte ju vara smidig igår och fixa en köksö men den jag fick den skänkt ifrån hade sagt fel mått så den är både för hög, bred och djup… så den ska vi försöka ta bort idag med 🙂 man kan inte alltid ha tur så nu är jag än en gång på jakt efter en ny köksö 😉 hahaha galet 😂 Älsklingen kommer verkligen ha panik på mig😂

Ne men lite administrativa uppgifter kanske är på sin plats jag har en timme nu som jag har att förvalta innan lektionen börjar och jag ska fortsätta med mina Sy projekt 🙂 underbart 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s