Godmorgon :)

Jag är öm i hela kroppen vet inte om det beror på att jag sydde en massa igår eller vad det är men ont gör det :/

Här är de kläder jag sydde igår 🙂 min älskade klänning och 2 t-shirts och ett par byxor som jag är helt kär i 😂❤️bästa 😍 ska sy ett par helsvarta också 🙂 men först ska jag sy de gröna som ligger inne i slöjden 🙂

Idag är tanken att jag ska få ordning på en del dokumentation och filer som finns i datorn 🙂 vilket känns skönt 🙂 men tror Att jag börjar med att sy eftersom jag har 9a här på morgonen 🙂 det är en lugn klass som har läget under kontroll 🙂 så det känns bra 🙂

På lektionen med min egen klass så blir det mer administrativa uppgifter 😂 så kan jag sy på min planeringstid där emellan så att jag får ordning på 6b:s tröjor måste lösa vikarie till torsdag morgon med 🙂 har en del att göra idag 🙂

Så ska jag också fortsätta att göra filer till alla material mm för att kunna göra klart min digitala bas 🙂

Men nu ligger jag i sängen med världens bästa ❤️❤️

Som vanligt så bråkar dem om leksaker och ligger halvt och myser samtidigt 😂bästa sötaste ni 😂 men nu ska jag fixa tvättid tills ikväll och grejja klart inför skolan så ska jag ta ut vilddjuren på en lekrunda för det fanns inte en möjlighet att jag hade kunnat komma upp på benen för en promenad förut idag :/ piss är det :/

Men men se till det positiva jag har en underbar sambo ❤️ 2 fantastiskt fina hunsar ❤️ ett jobb jag älskar ❤️ och en lägenhet som jag trivs i ❤️ vad mer kan man egentligen begära ❤️ nog att jag har mina problem med men vem har egentligen inte det :/

Hoppas ni får en bra morgon och dag 🙂 jag ska se till att försöka uppdatera er på hur det går här under dagen 🙂 nu har jag sagt de magiska orden här så dags att släppa ut Bill och Bull ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s