Hemma!

Ja då är man hemma i sängen vart en tuff dag då kroppen inte riktigt vart min vän :/ så nu ligger jag i sängen och äter lättsaltade chips med Alva och yra ❤️ mina två största fan ❤️

Under dagen på jobbet har jag gjort en del administrativa grejer men också sytt en hel del både av mina projekt men en hel dem av elevernas projekt som skulle bli klart så alla projekt som låg i min hjälplåda är nu klara och det enda som är kvar är ett gossedjur som behöver lite omtanke efter att det blivit fel på dagens lektion 🙂 så nu ska jag packa virkningar och så till helgen i Tidaholm tänkt om jag kunde åkt tåg eller något ist så kunde jag ju haft med mig virkning mm ist och gjort hela vägen men men så blev det inte …

Det som jag gjorde på skolan förutom elevarbeten var att jag sydde ihop ett par byxor uppdaterade 3 tröjor, och tog sönder en reflexväst från rusta för att göra två reflexhalsband till hundarna 🙂 resterande del lämnade jag i skolan 😂

Men nu blir det Chill ikväll med packa, och tvätta och fixa disken men också sitta med en hel del administrativa saker till skolan så att det blir bra 🙂 så är det inte så mycket mer sedan 🙂

Jag känner mig grymt nöjd över dagens prestation såhär långt och ska nu hitta vart jag ska få mat ifrån och sedan sova en sväng 🙂 vi får höras sedan 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s