I väntan på värmen :)

Hör sitter jag i bilen hostandes och försöker vänta på att bilen ska bli varm :/ inte så sjukt roligt men hundarna har iaf vart ute och tvättiden tills i eftermiddag är fixad så nu är det snart bara att sätta fart till skolan och greja klart allt där 🙂

Soluppgången idag var fantastiskt ❤️ jag tycker naturen är så fin oavsett om det är i stan eller i parken eller i skogen. Jag uppskattar detta att jag kan slänga ett öga ut från sängen och få denna fantastiska vy ❤️ Hahaha förutom på sommaren då jag får solen rätt i ansiktet 😂 Hahaha inte lika spektakulärt 😂

Ne nu är bilen varm 🙂 off to work 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s