Så trött :/

Jag var med Sandra idag nästa hela dagen men sen fick jag så ont i huvudet och i öronen att jag fick bli följd hem till mamma av henne och barnen och tyke såklart ❤️ men det var helt sjukt vad det gjorde ont men men vad ska man göra :/ Dagen idag gick ändå fantastiskt bra och Sandra och idiot till ex kom fram till en lösning om hur dem ska ha barnen nu ett tag framöver. Vi är super nöjda med detta men vi är sjukt skeptiska om mr faktiskt kommer att lösa detta men det återstår att se antagligen blir det en ny drive till tingsrätten … men bra för mig för jag slapp att vittna och satt och virkade och spelade Pokémon :)!Hahaha 2 stopp man kunde ta från där jag satt 😂Men efter detta så varning jag och Sandra fulla av energi och vi pt lunch ute 🙂 så sjukt gott 🙂Sen blev det en tur till netto och Lindex 🙂 på Lindex köpte jag en kofta och ett par byxor men får visa dem i morgon för dem glömde jag att ta kort på :/ men jag köpte dessa på netto och chunky garn 🙂 Men glömde så klart att ta kort på chunky garnet 😂 Sen kom mamma hem med detta till mig från netto 😂Två tårtbitar och tre av det andra och ännu fler muffins mm 🙂 så nu har jag att göra :)Idag blev jag klar med baby filten med 🙂 eller nästan har den sista raden kvar runt innan den är helt klar men visar det i morgon med 🙂

Men nu blir det att sova för jag mår så sjukt dåligt så hoppas på att det blir bättre tills i morgon 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s