Godmorgon :)

Jag vakande för en stund sedan här har försökt få tag i älsklingen då han ska upp med hundar och skjutsa hans pappa till jobbet mm 🙂 men får inte tag i han så får väl ringa här snart igen 🙂

Vaknade av att det värsta benet somnat och sticker så sjukt mycket hur man kan vakna av detta vet jag inte… hur det kan hända i sömnen vet jag inte heller 😂😂

Men nu ringde älsklingen han var uppe och ute och gick med Bill och Bull 🙂

Idag är planeringen såhär 🙂 vi ska på loppis i Falköping, och in på netto där med 🙂 sen kanske det blir liten runda i Hjo på hem och hobby och ev att vi åker en snabbis till Berit och Anders 🙂 men vi får väl se vad tiden räcker till 🙂 just nu så börjar mitt ben vakna till och jag funderar på om man ska ta sig upp ur sängen och ta sig ner för att börja virka på filten igen 🙂 för den är nästan färdig 🙂 det ska bara fixas med den sista dekorationen runt men jag missförstod det igår så fick repa upp gjorde bågarna alldeles för tätt så det blev inte så bra men nu ligger jag här i sängen och känner mig sjukt sugen på att springa ner och fortsätta med detta 🙂

Eller om jag gör något annat 🙂 🙂 hihi har så mycket nya projekt nu så det är helt stört 🙂 Hahaha 🙂 tror jag ligger kvar här en stund faktiskt 🙂 bara för att jag kan och egentligen inte måste ta mig upp 😂✌️ hoppas ni får en bra morgon jag känner mig inte så borta och orolig Längre så kanske kan uppdatera mer nu under dagen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s