Väntar på loppis :)

Då sitter vi här och väntar på att loppisen ska öppna och jag kollar på vad jag hittade på netto idag 🙂

Nu har jag en massa pyssel att hålla på med 🙂 😍😍 så sjukt skönt 🙂 men nu är det ca 15 min innan loppisen öppnar och vi sitter i bilen och lyssnar på storytel på ”fågelskådaren”. Den är ganska intressant 🙂 måste fixa min storytel så jag kan lyssna på någon bok här i bilen i morgon när jag åker Tillbaka hemåt 🙂

Fan vad jag saknar älsklingarna hemma ❤️ mina två bebisar och hjärtat ❤️ känner mig halvt tom utan att ha dem bredvid mig och kommer på mig själv att nästan ropa på hundarna när jag har något som jag vill att dem ska kunna smaka på eller något jag är för mätt för att äta 😂 men kommer på mig själv att jag inte har dem med mig att jag är här själv 🙂

Hoppas ni alla har en bra dag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s