Godmorgon :)

Jag har vart vaken en stund och suttit med Pokémon jag har väldigt ont i kroppen och hade problem att sova så jag funderar på om jag ska ta mig en promenad för att få bort lite av det som för ont här om en stund 🙂 jag har nu placerat mig i soffan för att se om jag kan få lite sömn här nere men vet inte :/ hoppas på det men vi får se 🙂 nu ska jag iaf försöka att vila och funkar inte det så blir det en promenad

Jag har börjat att virka Nallen här nu på morgonen 🙂 var ett lätt och förståeligt mönster inte alls som fantasi djuren jag gjort innan från detta företag 🙂 elefanten, musen , giraffen, lejonet och tigern 😉 så det var faktiskt ganska skönt det enda som egentligen suger är ju att jag inte kan virka på hela dagen då jag kör … men är sjukt nöjd att jag blev klar med filten igår 🙂 och pads och makeup handdukarna 🙂

Dessa menade jag 🙂 men nu har jag så mycket projekt igen att jag känner att det är lite kaos i hjärnan av detta … Fuck… men men de flesta mönstren är så lätta så jag kommer kunna göra detta under lektioner och kvällar utan problem 🙂 för jag tänker att jag ska vila varje dag efter skolan och sedan stänga in mig i gästrummet med hörselproppar och

Försöka att inte sova om det går och antingen skriva på mina böcker eller virka eller så inte göra jobb utan få en timme där jag gör något för mig 🙂 jag tror att det kan vara läkande 🙂 men nu ska jag ta mediciner och vila en sväng innan jag ska ta mig på promenad sedan fixa disel till bilen packa ut allt och fundera på vad för väg jag ska ta 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s