Redan på jobbet

Då jag var tvungen att åka med älsklingen idag till jobbet är jag redan där men mår kaos magen vill verkligen inte så jag ligger just nu på ett av borden med en filt som kudde och ska vila i ca 30 min innan jag måste börja jobba 🙂 Hahaha Ne men jag har en del att göra men jag ska orka hela dagen också så måste försöka spara energin lite 🙂 har en plan för vad som ska göras idag 🙂 måste bli klar med alla QR koder mm 🙂 men det kommer 🙂

Så det finns en plan för vad jag ska göra idag och arbetena som jag ska kola över ligger på bordet och jag startar med åk 9 idag så hinner gott och väl 🙂

Men nu blir det att vila en stund 🙂 hoppas ni andra får en bra dag med 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s