Vilken vecka!

Ja det har gått lite trögt med bloggandet denna vecka för det har varit så mycket annat i huvudet på mig! Men nu försöker jag att ta tag i det än en gång. Detta innebär att jag försöker att fundera på vad det är som är viktigt här i livet och jag måste släppa lite på de kraven jag har på mig själv. För dessa krav jag har på att allt ska vara perfekt och att jag ska göra allt gör så att jag går under typ :/ det är inte bra :/

Jag har liksom ingen kraft kvar och älsklingen älskar inte mig mer för att jag knäcker mig själv! Så nu måste jag börja låta älsklingen att göra saker och låta han ta plats och göra det i sin egen tid och bli mer varsam om min tid!

Jag måste ta en time out för att göra ingen ting eller göra några av de saker som jag vill! Jag har ju böcker jag vill skriva jag har massa planer på livet men inte så mycket mer än så! Jag hoppas ju att jag kan försöka få ner till mer rimliga nivåer!

Men denna vecka då vad är det som hänt! Jo jag har känt mig ganska sviken av läkarna och fått massa med jobbiga besked :/ jag har en hel del att göra på jobbet! Och hur mycket som helst att dokumentera och rätta! Som

Vanligt 🙂 men detta tror jag att jag hinner snart 🙂 och sedan då så har jag börjat att virka ännu en filt 😍 den blir så snygg 🙂 så ska jag snart sätta igång med att göra den nallen som jag köpt och börjat på också 🙂 så jag har allt lite saker att göra 🙂 <<<<<<
edags kväll var vi på dejt night ihop med Tobbe och Belinda och det var så fantastiskt kul ❤️ först mat och sedan bio bästa ❤️❤️

Och jag köpte pepparkaksdeg på Ica och vi har två kvällar denna vecka suttit och myst med glögg och pepparkakor 🙂 så gott så måste ändå säga att jag har försökt att införliva detta med att göra saker som ger mig energi och inte bara det som jag känner att jag måste göra!

Och idag då så ska jag snart ut med hundarna 🙂 vi ska gå en långpromenad är tanken 🙂 och där efter så ska jag fixa lite frukost och börja jobba lite älsklingen som var ute och festade igår får en liten sovmorgon för jag har en del att jobba med 🙂 sedan vid lunch ungefär så ska jag och svärmor iväg till paradis badet och på gå på spa ❤️ jag ska ta med mig en bok och bara ligga och njuta av den läsningen! Det blir 100 åringen som klev ut genom fönstret och försvann :)! Ne men om man skulle försöka ta tag i dagen här nu 🙂 hoppas ni får en bra dag och att jag får en dag utan ångestattacker ❤️

Puss och kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s