Godmorgon…

Ja gårdagen blev inte riktigt som vi tänkt oss då både jag och älsklingen låg i feberfrossa och antagligen fått någon typ av influensa :/ så det blev sängen igår och blev inte ens någon mat utan kokkorv och mos… så min jobb dag/ spa dag blev sängliggande och jag mår fordrande katastrof så försöker att få i mig lite blåbärssmothie nu så får jag se hur jag mår sen:/ då jag är sjukt känslig för bakterier och eftersom vi ska till loui nu i veckan så blir det hemma liggande och vila för mig denna vecka som tur är det ju lov.

Suck gillar inte att vara sjuk :/ men nu blir det vila här någon dag innan vi åker ❤️ hoppas ni har det bättre

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s