Slappar i sängen!

Jag mår väl inte super mycket bättre men lite iaf 🙂 yra däremot mår inte så bra och har spytt här under natten på både kuddar och mattor som tur var så var det ledigt i tvättstugan så jag fick tvättat upp allt och jag ligger i sängen och virkar och myser med hundarna 🙂

Jag har vikt tvätten 🙂 jag har börjat att packa inför färden i morgon 🙂 och just nu är lägenheten i kaos 😂 vardagsrummet är I helt kaos!!! Möblerna står på varandra alla mattor i sovrum och hallen är på tvätt eller tork… och eftersom jag inte hann damsuga dem innan det blev tvätt så är det så skitigt här 😂 sovrummet är i kaos! Och alla här är sjuka och känner sig lite hängiga men vi gör det bästa av situationen då vi hade en tuff natt med att jag hade så ont så jag trodde att kroppen skulle gå sönder älsklingen kunde inte sova och var uppe flera gånger :/ yra gick och vankade och Alva visste inge riktigt vart hon skulle vara tror jag… ska bli skönt att få städa här idag och åka i morgon och ha lite tidaholmsmys ❤️❤️

Hoppas ni har det bra också jag ska strax ut med hundarna här och sedan fixa tvätten och disken och städa och packa 🙂 men tills min mage lugnat ner sig så är det virkning spm gäller ihop med svenska Hollywood fruar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s