Läggdags :)

Jag är så trött och nu ligger jag älsklingen och Alva i bäddsoffan här och ska sova 🙂 i morgon bär det av till lilla Edet 🙂 och jag ska äntligen få träffa Linda och barnen och kanske även parveen ❤️❤️ Gud vad jag saknat dem ❤️

Vart en jobbig dag idag med att åka och så och mina tankar är på hundra ställen som vanligt men hoppas att jag kan lyckas att få dem iordning här snart och att jag kan få sova gott för jag är typ så trött att jag bryter ihop :/ hoppas ni haft en underbar dag så ska jag sova här nu och försöka samla mig inför i morgon och fundera över kring vad det är jag vill egentligen ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s