Godmorgon :)

Idag ska det bära av mot lilla Edet men först ät tanken att jag ska gå ut med hundarna och gå en långis med dem 🙂 jag tänkte eftersom jag är i Tidaholm att jag kanske skulle dra ringleden med hundarna, så att vi får en bra promenad, och en bra start på dagen och jag kanske blir av med lite funderingar som jag har. Jag har 100.000 tankar som flyger omkring i huvudet och jag vet inte riktigt vart jag ska börja och jag vet inte heller hur jag ska förhålla mig till dem. Men fet jag vet är att jag måste göra något nu för jag håller på att gå sönder! Och jag känner mig utpekad och väldigt lättkränkt för tillfället vilket inte är meningen men jag orkar liksom inte hålla en fasad eller försvar mot detta uppe. Låter kanske lite konstigt men… det är så det känns.

Det jag tänker på:

Asså som vanligt så upptar mycket av tänkandet på det jag måste göra… och det jag känner att jag vill göra och det jag känner att jag verkligen har en längtan att göra. Så vad är det så jag vill göra?

Jag vill:

 • Må bättre
 • Känna mig nöjd över det jag lyckas med, och sluta fokusera på det jag inte lyckats med.
 • Få klart mina idéer på jobbet
 • Dokumentera klart jobbet
 • Få utlopp för min kreativitet
 • Fota av och börja ta bilder på allt det som jag producerar så att jag blir av med det 🙂

Det jag måste göra:

 • Ta tag i träningen (och detta känns tufft då jag är rädd för att det ska göra så fruktansvärt ont)!
 • Ta tag i och fokusera på mig själv, ingen kommer tacka mig när jag går sönder för att jag jobbat för hårt.
 • Lära mig att släppa jobbet!
 • Sluta fokusera på det jag drömmer om och försöka dikta upp en väg så att jag når dit och inte bara slår ner mig för att det inte hänt.
 • Ta vara på mig själv och sluta ha så dåligt samvete för att jag inte hinner allt jag är hunnit, jag är inte gjord för att göra allt själv.
 • Låta älsklingen få tid att göra saker med hemma, ofta så orkar jag inte vänta på att han tar disken eller så då gör jag det själv för det tar inte så lång tid, mm och jag måste lära mig att han inte har samma sätt att jobba med hushållssysslorna.
 • Sluta fokusera på att vara perfekt och bli den perfekta verisionen av mig!

Det jag har en längtan till:

 • Jag längtar efter att sluta känna mig trött, ledsen och ha ont, men jag får kanske försöka acceptera att det är såhär det är! Att jag antagligen inte kommer bli bra men att jag måste fortsätta kämpa för att göra det så bra som möjligt! Jag känner att jag just nu inte orkar och blir lätt nedslagen av att jag känner mig så svag.
 • Jag har en längtan till en familj och hus! Men just nu behöver jag och älsklingen fokusera på oss, vi behöver fokusera på att må bra i våra kroppar, då vi båda är super trötta typ jämnt har massa krämpor mm.
 • Att få till baka mitt liv, jag är sjukt ledsen över hur mycket jag förändrats de sensate åren jag var en kämpe en stjärna och en fighter! Jag var glad och stöttade alla!! Men jag måste börja stötta mig själv i mitt förnekande om att jag är sjuk, jag måste acceptera att jag har ont, att jag inte kommer kunna vara på samma sätt men måste hitta en medelväg för att känna mig nöjd med den jag är men samtidigt inte ta ut all min energi,

Ja såhär har jag då tänkt i natt och har säkert fler funderingar, men det kan vara svårt att få ner dem här då jag inte skriver lika fort som jag tänker! 😂

Men nu ska jag iaf släppa ut hundarna jag ska sitta och leka lite med en app som ändrar storleken på bilder så att jag kanske får ordning på att inte bilderna är helt oigenkännliga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s