Påväg hem :)

Bilder från dagen med Linda och barnen ❤️ vi har lekt kollat film och myst ❤️ fått super god mat så vi är så sjukt mätta 😂 men det var så sjukt underbart att vara här igen ❤️ saknat dem så mycket ❤️ vi har också byggt lego och prata med Siri som berättade meningen med livet för oss 🙂 Hahaha kanske ett lite tråkigt svar men ett sjukt fint svar samtidigt 🙂 lugna ner dig med en bok ibland 🙂 ät god och nyttig mat och var snäll och gå promenader 🙂 Chill liv!

Men nu är vi snart hemma och jag är så förkyld att jag tror att jag snart kommer dö😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s