Påväg till Edet :)

Sådär då är vi äntligen Påväg till Linda och barnen ❤️❤️ bästa ❤️❤️

Jag är så förväntansfull att träffa dem så blir det en snabb matbit med Robin sedan antagligen ikväll 🙂 vi får väl se vad vi hinner 🙂

Jag och hundarna tog en promenad förut blev inte riktigt ringleden men det blev en långpromenad och jag fick lite Pokémon och Pokémon stopp 🙂 så lite bra var det ju ändå 🙂

Konsten i staden är fantastisk ❤️ så fint ❤️ jag känner mig lite gladare nu men har en del att fundera kring innan jag kommer bli helt bra men får iaf fundera vidare har ett sätt med handduk och grytlapp att göra i blått och rosa men just nu så känner jag inte att det är det viktigaste just nu jag får försöka fundera kring vad det är som ä viktigt 🙂 och just nu så är det att vara i nuet 🙂 att vara med älsklingen 🙂 att umgås med hundarna och att försöka få lite ordningen på livet 🙂

Men nu ska vi lyssna klart på podden här 🙂 fixa lite presenter till barnen 🙂 och lite mys till Linda❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s