Fredag kväll :)

Jag ligger i bäddsoffan som vi just ny har som säng nu när vi är i Tidaholm igen 🙂 dagen har varit bra och just nu så ligger jag och myser med hundarna. Men samtidigt så försöker jag komma fram till hur detta mönstret ska lösas! Jag fattar noll och börjar om och gör om det går sådär :/

Tur är att jag har mina små grisar här som kan hjälpa till lite 🙂 vi har ätit tacos här och fruktsallad till efterrätt 🙂 super gott 🙂 och frukosten av njöts på mecka 🙂 mmm

Det var så sjukt gott men känner i magen att äggen inte var sån bra idé 😂 men men får bli bättre nästa vecka med äggen! Jag är så förkyld och har ont i huvudet så ska ligga och vila en stund nu är tanken 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s