Godkväll ❤️

Nu är det dags att sova vi har haft en dag full sv aktiviteter 🙂 frukost hos pappa 🙂 sedan fikade jag hos Sandra och barnen och hjälpte dem att börja flytta om i sovrummen 🙂 Sandra och barnen skulle byta rum 🙂 så mysigt att hänga med dem 🙂 så blev det lunch middag hos mamma sedan 🙂 och trav 🙂 jag försökte att virka gick väl änna as dåligt typ :/ mins händer löd inte och jag fattade inte mönstret… sug mönster… och sedan nu i kväll blev det middag med nattis på Thaien så vi fick sushi 😍😍 men ja de andra tog 3 resp 4 små rätter 🙂

Men vi har också hunnit med att mysa och vart ute och gått så dem är nog ganska nöjda 🙂 🙂 så skönt 🙂 men nu ska jag försöka sova så jag kan köra hemåt i morgon 🙂 äntligen så ska jag få köra och detta ät super viktigt så nu blir det stt sova för att bevisa för hjärtat vad jag kan 😂❤️❤️ sov gott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s