Godmorgon :)

Jag däckade tidigt igår vilket inte var riktigt meningen kanske men jag är så sjukt förkyld alltså :/ så hemskt! Har svårigheter att andas och allt! Men har vart vaken en stund kollat typ alla appar jag kunnat och nu ska jag försöka sova igen men det blir nog lättare sagt än gjort då Alva ligger på mitt ben mellan täcket och filten så jag ligger som en groda typ 😂

Tur att hon är så söt 😂 och igår kväll plockade jag upp här i rummet på våra grejer 🙂 och fixade iordning en del 🙂 men nu ska jag försöka sova igen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s