Vilken dag!

Jag kom hem lite tidigare från jobbet då jag var tvungen att åka till hörcentralen lite senare än jag planerat 😂 men men det löste sig eleverna fick planering hem 🙂 så det är ingen fara 🙂 jag är dock sjukt trött för jag har möblerat om i varje rum idag 🙂 eftersom vi fick tillbaka vårt vardagsrum idag 🙂 så skönt 🙂 men jag tog ut mig för mycket så jag kommer nog antagligen att däcka här snart men är så nöjd!

Jag har också fått mina hörapparater idag 🙂 det känns förvånansvärt bra och jag kan höra igen 🙂 känns super 🙂 det är lite obehagligt att ha dem i hela tiden men det känns faktiskt väldigt bra ändå 🙂 i morgon blir första dagen med dem i skolan 🙂 men nu ska jag och älsklingen ta en liten pratstund här i sängen som vi alltid gör 🙂 bästa tiden på dygnet ❤️

Hopps ni får sova gott, jag kommer nog däcka nu ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s